Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Pregnancy tickers

lördag 1 januari 2011

2011


GOTT NYTT ÅR 2011

Mitt nyårslöfte är att börja träningen igen. 2011 ska bli mitt hälso år. Hälsan ska stå i centrum hela 2011. Inget onödigt godis eller nått annat.

Min största last är nog sockret, ojoj... *skäms*

Men ja ska GÅ NER I VIKT. Ja vill NER, på en mer normal vikt. mitt första del mål är 100 kg. Sen är det 90, 80, 70 innan jag är nöjd så ska jag ner till 65-70kg. Då e jag nöjd. riktigt nöjd. jag vägde ju 87 när rasmus kom. Jag vägde som mest under graviditeten 102 kg. Sen steg jag på vågen när han var född och då stanna den på 87 kg. Oj va jag var nöjd.

Ni kommer att kunna följa min vikt nedgång (vill inte kalla det bantning) Jag ska ändra mitt liv det kommer bli tufft. Men det ska gå. Jag vill inget hellre just nu än att gå ner i vikt och må bra. Så jag ska börja köra hårdare med m
in träning, börja äta rätt och sockret ska bort. Fyyy jag har hört att det är som att bli drogfri. Men jag ska klara det.

SÅ GOTT NYTT HÄLSO ÅR 2011!! Så kanske vi kan hjälpa varandra i med och motgångar.
//Rimza

2 kommentarer:

  1. Önskar Dig all Lycka Till med sockerberoendet!! Jag har slagit sockermonstret på fingrarna!! Men det var inte lätt... Men det lönar sig. Såå skönt då man kan avstå för att man vill det. Behöver du råd eller hjälp finns jag här för dig!! Bara att höra av dig. Bästa början är att ha NOLLTOLERANS alltså inget sött alls..o ha INGET hemma då är det lättare att låta bli. Be dina gossar att förstå..att hemma blir det inga sötsaker mera..för din skull. Kramen

    SvaraRadera
  2. Tack, det kommer bli tufft men jag SKA klara det. Kramar

    SvaraRadera

Kommentera gärna men inget spam de raderas!